SMOOTH SUMMER LEGS

SMOOTH SUMMER LEGS

Olen melkoinen nynny, mitä tulee kesällä paljain säärin hillumiseen. Mielummin verhoutuisin sukkahousuihin ja maksihameisiin. Mutta tänä kesänä olen päättänyt vihdoin rohkaistua ja tuuletella sääriäni oikein urakalla! Nyt viileämmillä ilmoilla onkin hyvä aika helliä säärien ihoa, jotta ne ovat valmiina vastaanottamaan tulevat helteet.
 


Sain valita  Ecco Verdeltä testiin muutamia tuotteita, ja päätin valita erityisesti jalkojen iholle tarkoitettuja tuotteita tulevaa kesää silmällä pitäen. Onnekseni tuotteet olivat ihan nappivalintoja!

Mutta ennen kuin kerron lisää noista purnukoista, muutama sananen Ecco Verdestä. Oletteko jo kuulleet heistä? Kyseessä on itävaltalainen luonnonkosmetiikkaan erikoistunut verkkokauppa, joka on avannut jokin aika sitten myös suomenkieliset sivut. 

Pidän Ecco Verdestä, koska kaupassa on mukavan laaja valikoima, ja hinnat ovat kokemukseni mukaan usein edullisemmat kuin monissa muissa verkkokaupoissa. Lisäksi on todella kätevää, että vegaaniset tuotteet on jaoteltu erikseen omalle sivulleen
 


Mutta niihin tuotteisiin! Olen pitkään ihastellut italialaisen Bio Marinan tuotteita Ecco Verden sivuilla, sillä olen heikkona kauniisiin pakkauksiin. Bio Marina on luonnonkosmetiikan merkki, jolla on italialainen AIAB-sertifikaatti. Vegaani- tai eläinkokeettomuussertifikaatteja ei yrityksellä valitettavasti ole, mutta yrityksen nettisivuilla luvataan tuotteiden olevan cruelty-free. Tällä kertaa testiin valikoituivat Shea Butter Shaving Cream -ihokarvojenpoistovoide sekä Coriander Seed Oil Foot Cream -jalkavoide.

 

Bio Marina Shea Butter Shaving Cream

Olen etsinyt hyvää, vegaanista sheivausainetta pitkään, ja kun sopivaa ei ole löytynyt, olen hoitanut homman edullisella hiusten hoitoaineella. Kuulostaa ehkä höpsöltä, mutta on oikeastaan ihan toimiva ratkaisu. Mutta nyt voin sanoa löytäneeni helmen! Bio Marinan sheivausvoide on suunnattu kaltaiselleni herkälle iholle. Sen vaikuttavana aineena on mm. sheavoita, joka pehmentää ihokarvat ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Voiteen avulla on myös helppo sheivata, sillä se saa sheiverin liukumaan hyvin iholla. Voide on myös sopivan kevyttä, eli se ei saa sheiveriä tukkiutumaan niin kuin hoitoaine välillä tekee. Lisäksi pidän tuotteen hyvin miedosta tuoksusta. Todella toimiva tuote siis!

 

Bio Marina Coriander Seed Oil Foot Cream

Tajusin eräs päivä, ettei minulla ole ollenkaan erillistä jalkavoidetta! Kaiken maailman purkkeja ja purnukoita löytyy, mutta ei juuri sitä. Olenkin rasvannut jalkoja ihan tavallisilla ihovoiteilla sekä esim. kookosöljyllä. Nyt jalkateräni ovat talven jäljiltä tuntuneet tarvitsevan ihan erityistä huomiota, joten kuoriminen ja kosteutus jaloille tarkoitetulla voiteella on ollut paikallaan. 

Bio Marinan jalkavoide on mielestäni hyvä perus jalkavoide. Se sisältää mm. shea- ja kaakaovoita sekä oliiviöljyä, joten se kosteuttaa tehokkaasti. Koostumus on kuitenkin kivan ohut, joten se imeytyy ihoon suht pikaisesti. Tuoksu tässä voiteessa on jokseenkin voimakas, joka johtuu luultavasti eteerisestä korianteriöljystä, mutta itse kuvailisin tuoksua merelliseksi. Tykkään myös tuotteen virkistävästä ominaisuudesta. Voin kuvitella, kuinka ihanaa tätä on levittää vaikkapa festaripäivän jälkeen, kun jalat ovat väsyneet!

 

Joten, nyt minä ja jalkani olemme valmiina kesään ja helteisiin! Aurinko, anna palaa!


Tuotteet saatu testiin blogin kautta, mutta mielipiteet ovat omiani, aina.
 

I don't feel myself very confident at the summer when I should show my legs without any stockings. But this summer I don't want to be like that. My legs are ok just the way they are! And they deserve some pampering, too. Luckily I got these products from Ecco Verde. Bio Marina's Shea Butter Shaving Cream is a great vegan option for shaving your body hair. It leaves your skin very smooth and is suitable for a sensitive skin. Coriander Seed Oil Foot Cream is also a good product. It moisturises and leaves the feet soft. So yes, now me and my legs are ready for the summer. Sun, bring it on! 

These were sponsored products but the opinions are mine, always.

 

Love, Annukka

 

Follow Life by vegan on facebook, instagram and bloglovin'.