NUI COSMETICS – TOIMIVAA VEGAANIKOSMETIIKKAA

NUI COSMETICS – TOIMIVAA VEGAANIKOSMETIIKKAA

Berliiniläinen Nui Cosmetics tuli ja vei monen luonnonkosmetiikkafanin sydämen viime vuoden lopulla. Myös minä hurahdin tähän täysin vegaaniseen meikkisarjaan – tässäpä ajatuksiani muutaman kuukauden testijakson jälkeen. 

Kun etsin uusia meikkituotteita, on minulla melkoinen vaatimuslista takataskussa. Meikkien tulisi olla vegaanisia, 100% eläinkokeettomia sekä mielellään luonnonkosmetiikkaa. Tuotteiden tulee olla oikeasti toimivia, ei superkalliita ja plussaa tulee kauniista pakkausmuotoilusta. Kaikkia kriteerejä täyttäviä meikkisarjoja ei markkinoilta löydy liikaa, joten voi jukra, että olin innoissani, kun Biodelly otti Nui Cosmeticsin valikoimiinsa! 

Nui Cosmetics täyttää kaikki kriteerini ja kaiken lisäksi tuotteiden toimivuus löi minut ällikällä. Enkä ole ainoa, monet luonnonkosmetiikasta bloggaavat ovat myös kirjoittaneet ylistäviä arvioita merkin meikeistä. 

nucosmetics2.png

Kaikista eniten rakkauden tuntemuksia herättää merkin Natural Liquid Fountation, eli nestemäinen meikkivoide, josta tuli heittämällä uusi lempituotteeni. Tässä on kaikki, mitä meikkivoiteelta haluan: tarpeeksi peittävyyttä, fiksut ainesosat ja helppo levittyvyys.

Meikkivoiteen koostumus on peittävä, mutta ei liian matta. Kosteuttavien ainesosiensa vuoksi voide tuntuu iholla miellyttävältä ja lopputulos on kauniin kuulas. Biodellyn sivuilla sanotaankin, että voide sisältää yli 80 ravintoainetta(!) kuten vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, entsyymejä sekä mono- ja polysakkarideja. Iho tykkää!

Peittävyytensä ansiosta tämä sopiikin hyvin talvimeikkivoiteeksi, kesällä kaipaan hieman kevyempää koostumusta kuten bb-voidetta tai mineraalimeikkejä. 

Vaikka voide on superpeittävä, ei koostumus ole liian paksu. Yksi ihanimpia juttuja tässä meikkivoiteessa on sen helppo levittyvyys: laiskimpina päivinä (eli useimmiten) pumppaan pari painallusta meikkivoidetta kämmenille ja kirjaimellisesti hieron sen naamaani. Lopuksi taputtelen hieman kostealla meikkisienellä tasaisen lopputuloksen saamiseksi.

Ihanaa on myös meikkivoiteen vieno vaniljainen tuoksu ja voi hyvänen aika, katsokaa tuota pakkausmuotoilua! Minimalistisen muotoilun ystävällä silmä lepää. <3 

nucosmetics3.png

Myös Nuin huulipunat ansaitsevat hehkutusta. Vegaanisia ja luonnollisia punaisia huulipunia joutuu usein etsimään kissojen ja koirien kanssa, sillä useat luonnonkosmetiikan punat sisältävät karmiinia ja/tai mehiläisvahaa. Nui huomasi saman ongelman ja nyt heidän valikoimistaan löytyy seitsemän kaunista huulipunasävyä.

Täydensin loppusyksystä omaa huulipunakokoelmaani Nuin Tiare-sävyllä ja ihastuin punaan ikihyviksi. Tuote on väriltään upea viininpunaiseen taittava tummanvioletti. Olen yleensä mattapunien ystävä, joten suhtauduin aluksi skeptisesti Tiare-sävyn puolikiiltävään lopputulokseen. Tähän tummaan sävyyn hento kuulto sopii kuitenkin hyvin.

Puna on myös kiiltävyydestään huolimatta oikein kestävä – vaikka ei aivan yllä mattapunien tasolle, jotka jämähtävät huulille usein vähän liiankin hyvin. Kaiken kaikkiaan ihana statement-puna!

nucosmetics1.png

 

Seuraavaksi haluan testata merkiltä Multi-Stickiä ja paljon hehkutusta saanutta ripsiväriä. Oletteko te testanneet Nuin tuotteita? Mitä piditte? 


Translation: I've fallen in love with 100% vegan and natural make-up brand called Nui Cosmetics. Their Natural Liquid Foundation is a perfect match for me! <3

 

Follow Life by vegan on Facebook & Instagram.