NÄHDÄÄNKÖ VEGEMESSUILLA?

NÄHDÄÄNKÖ VEGEMESSUILLA?

Tämän viikon lauantaina 28.1. järjestetään ensimmäistä kertaa Suomessa täysin vegaaniset Vegemessut. Olen odottanut messuja innolla siitä lähtien, kun tieto niiden järjestämisestä julkaistiin viime vuoden puolella. 

Vielä jännittävämpää Vegemessuille osallistumisesta tekee se, että minä ja Rabbit Glow -blogin Eeva vallataan bloggaajapöytä tunnin ajaksi klo 11-12. Meidän kanssa voi tulla jutustelemaan vegaanisesta ja eläinkokeettomasta kosmetiikasta ja samalla osallistua ihanan kosmetiikkapaketin arvontaan. 


Sugarin sponsoroima kosmetiikkapaketti sisältää päivittäiskosmetiikkaa Santelta, Urtekramilta ja Aubrey Organics'iltä. Paketin sisältämistä tuotteista on helppo aloittaa vegaanikosmetiikkaan tutustuminen, mutta saa niistä iloa varmasti myös kokeneempikin vegaanikosmetiikkafriikki. Tuu siis jättämään meille yhteystietosi messuilla, niin voit voittaa paketin itsellesi!


Toki meidän kanssa voi tulla höpöttelemään muustakin kuin kosmetiikasta. En ole ennen osallistunut tapahtumiin blogini kautta, joten odotan innolla tapahtumaa ja tapaamisia teidän kanssa! 

 

Nähdään messuilla!


Love, Annukka


Follow Life by vegan on Facebook, Instagram and Bloglovin'.