Juice Beautyn täydellinen meikkivoide

Olen etsinyt jo pitkään täydellistä meikkivoidetta. Mineraalimeikkipuuterit eivät näytä talvella pintakuivalla ihollani parhaalta mahdolliselta, kun taas useat voidemaiset meikkivoiteet liukuvat kasvoilta loppupäivästä ihon rasvoittuessa. 

Mutta kuulkaa, nyt olen vihdoin löytänyt Sen Oikean! Kyseessä on Juice Beautyn Phyto-Pigments -sarjan Flawless Serum Foundation. Tämä luonnonkosmetiikkaa oleva, vegaaninen ja eläinkokeeton sarja on tehty yhteistyössä Gwyneth Paltrow'n kanssa. Olin kuullut Phyto-Pigments -tuotteista hehkutuksia jo usealta suunnalta ja nyt voin itsekin liittyä tuohon hehkuttajien kuoroon.


Mutta miksi olen tästä tuotteesta näin innoissani?


Ensinnäkin, sen koostumus on ihanan kevyt ja juokseva. Voide levittyy iholle kauniisti ja lopputulos on ihanan hehkuva ja luonnollinen, mutta samalla juuri tarpeeksi peittävä. Mikä yllätti minut, oli meikkivoiteen riittoisuus. Arkena yksi painallus voidetta riittää peittämään koko ihon, ja halutessaan voidetta voi huoletta kerrostaa, jos havittelee peittävämpää lopputulosta.
 


Yllättävää meikkivoiteessa oli myös se, että olen voinut käyttää sitä toisinaan myös ilman puuteria sen juuri sopivan mattaisen lopputuloksen ansiosta. Tosin puuterittomina päivinä naama on usein alkanut kiillellä loppupäivästä, joten jos edessä on pidempi päivä, olen tupsutellut puuteria kevyesti t-alueelle. Mutta tämä on todella edistyksellistä, sillä olen useiden muiden meikkivoiteiden kohdalla joutunut harrastamaan melkoista bakingiä, jotta naaman kiiltely on pysynyt kurissa edes muutaman tunnin.


Ihanaa on myös se, että meikkivoiteen lupaillaan taistelevan ikääntymistä vastaan. Tuote sisältää viinirypäleen siemenistä saatua resveratroli-yhdistettä, jolla on kuulemma ikääntymisen merkkejä ehkäisevä vaikutus. Lisäksi voide sisältää C- ja E-vitamiinien antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa. Ei sillä, että tässä pian 26-vuotiaana olisi vielä älytöntä kiirettä taistella ryppyjä vastaan (ja itse kyllä kannan naururypyt kunnialla!), mutta en pistä pahakseni, jos meikkini sisältävät hoitavia ja luonnollisia ainesosia. 


Sävyksi valitsin Rosy Beigen, joka sulautuu täydellisesti vaalealle, vaaleanpunaisen pohjasävyn omaavalle iholleni. Ostin meikkivoiteen Naturellestä, hintaan 46,00€. Kyseessä on siis hieman arvokkaampi meikkivoide, mutta itse mielummin maksan hieman enemmän laadukkaasta tuotteesta. Lisäksi kuten jo kirjoitin, voide on tosi riittoisa, joten siinä mielessä hinta on hyvinkin kohtuullinen!

Seuraavaksi taidan kokeilla Juice Beautylta tätä hehkutettua ripsiväriä. Rakastan Pacifican Stellar Gaze -ripsaria, mutta kiinnostaa kokeilla yltääkö JB:n ripsiväri Pacifican tasolle.
 


Oletteko te kokeilleet Juice Beautyn Phyto-Pigments -meikkejä? Mitkä fiilikset?


Ps. Oli muuten ensimmäinen kerta vuosiin, kun kuvasin kameran suoralla salamalla. :D Mutta sitä se teettää, kun illat ovat ainoa hetki, jolloin blogille ja kuvaamiselle liikenee aikaa. Seuraavaksi hankintalistalle taitaa mennä kyllä ulkoinen salama uuden objektiivin lisäksi.


Translation: I have fallen in love with Juice Beauty's Phyto-Pigments Serum Foundation. Gwyneth Paltrow, you are a genius!


Love, Annukka


Follow Life by vegan on Facebook, Instagram and Bloglovin'