HYVÄÄ TEKEVÄT PATUKAT

HYVÄÄ TEKEVÄT PATUKAT

Välipalapatukat ovat lemppareitani. Säännöllinen syöminen on minulle tärkeää, joten pyrin pitämään helposti mukana kulkevia patukoita aina repussa, jottei nälkäkiukku iskisi. 


Sain Ekolosta testiin tanskalaisia Ganefrydin raakapatukoita. Patukoiden pääraaka-aineena ovat taatelit ja kookoshiutaleet, ja kunkin patukan maku tulee luonnollisista makuaineista. Raaka-ainelista on simppeli, ei mitään ylimääräistä. Usein kauppojen patukat ovat melkoisia sokeri- ja lisäainepommeja, mutta näissä ei ole onneksi sitä vaaraa.
 

Makuvaihtoehtoina on appelsiini, kahvi, kaakao ja lakritsa. Pidän kaikista mauista, mutta laku yltää voittajaksi. Melkein kuin karkkia, nam!


Mutta arvatkaas mikä näissä patukoissa on parasta? Jokaista ostettua patukkaa kohden valmistaja lunastaa yhden neliömetrin Etelä-Amerikan sademetsää luonnonsuojelualueeksi! Näitä patskuja voi siis ostaa kevein mielin, kun samalla tietää tekevänsä hyvää.


Mutta hei, vaikka kuinka näitä patukoita fanitankin, haluaisin kunnostautua taas tekemään patukoita itsekin. Olen silloin tällöin tehnyt herkkuja cashew-patukoita tällä ohjeella, mutta vaihtelu virkistäisi. Jos teillä on heittää jotain killerireseptiä, niin vinkatkaahan kommenttiboksissa!
 


English translation: My favorite raw bars at the moment: Ganefryd's date bars! So yummy!


Love, Annukka


Follow Life by vegan on facebook, instagram and bloglovin'.