Uutuuksia meikkipussissa

Olen löytänyt kesän aikana paljon uusia lemppareita meikkipussiini. Siis sellaisia luottotuotteita, joita on etsitty kissojen ja koirien kanssa jo pitkään tuloksetta. Jos siis sinullakin on hakusessa luottohuulipuna, -meikkivoide, -peiteväri tai -eyeliner – tsekkaa nämä tuotteet!


Osa postauksen tuotteista on saatu testiin uudehkosta Koreina-nettikaupasta. Koreina on suomalainen nettikauppa, jonka tavoitteena on sanojensa mukaan helpottaa eettisten kosmetiikkavalintojen tekemistä. Kaupan valikoima on 100% eläinkokeetonta, ja vegaanisia tuotteita löytyy ilahduttavan paljon. Huippua, että eettisiä nettikauppoja on alkanut syntyä lisää Suomeen – keep them coming!


Mutta kurkistetaas sitten, millaisia ne uudet lempparituotteet ovat.
 

Italialaisen kosmetiikkamerkki Milanin Color Statement Moisture Matte -huulipunat ovat ihastuttaneet pitkäkestoisuudellaan ja pigmenttirikkaudellaan. Olen etsinyt pitkään juuri oikean sävyistä ruskeaa huulipunaa, ja 69 Matte Beauty -sävy* on hyvin lähellä hakemaani. Todella kiva väri, joka sopii myös arkikäyttöön. 

Meikkipussistani puuttui myös klassisen punainen huulipuna. Tai siis vegaaninen sellainen, vanhoja epävegaanisia purtiloita kyllä vielä jokunen löytyy. 72 Matte Kiss -sävy on täydellinen kylmään taittava puna. 

Moisture Matte -sarjan punat ovat makuuni juuri sopivan mattaisia olematta liian kuivattavia. Pysyvyys on näissä punissa huippu: kolmen ruokalajin illallisen jälkeenkään punaa ei olisi juurikaan tarvinnut lisätä. Mutta lisäsin silti, koska näitä tekisi mieli olla läträämässä huuliin koko ajan. :-D
 

100% Pure on luonnonkosmetiikkamerkki, johon olen halunnut tutustua jo jonkin aikaa. Merkin käyttämät pigmentit ovat peräisin hedelmistä ja kukista, ja ainesosalistat koostuvat muutenkin mahdollisimman luomuista aineksista. 

Fruit Pigmented Healthy Foundation -meikkivoide on huippu niinä päivinä, kun iho kaipaa peittävää ja mattaista lopputulosta. Voiteen koostumus on melko tymäkkä: se levittyy parhaiten, kun annostelee tuotetta vain pienen määrän ja levittää sen ripeästi beauty blenderillä. Mutta juuri sopivalla määrällä tuotetta tulee ihosta virheetön. Peittävyytensä lisäksi tykkään meikkivoiteesta sen pitkäkestoisuuden vuoksi. 

Myös Fruit Pigmented Brightening Concealer* tekee mitä lupaa: peittää tehokkaasti tummat silmänaluset ja ihon epäpuhtaudet. Peitevärin koostumus on meikkivoidetta hieman kevyempi, ja levittyy täten aavistuksen helpommin. 
 

Kissansilmärajaukset ovat olleet tavaramerkkini jo vuosia, joten hyvä rajausväri on meikkipussini kulmakiviä. En ole meinannut löytää vaatimuksiani täyttävää vegaanista eyelineriä sitten millään, kunnes sain käsiini tämän Black Tea Long Last Liquid Eyelinerin*. 

Aikaisemmin käyttämäni vegaaniset eyelinerit ovat levinneet päivän mittaan rasvoittuvalle luomelle, mutta tässä rajausvärissä ei ole onneksi ollut sitä ongelmaa. Pysyvyys on siis huippuluokkaa. Omaan makuuni sivellin saisi olla aavistuksen paksumpi, mutta toisaalta tämän avulla saa myös ohuemman rajauksen näin halutessaan. 

 

Onko sinun meikkipussiisi sujahtanut uusia luottotuotteita? Vinkkaa kommenttiboksissa!

 

*-merkityt tuotteet saatu Koreinasta


English translation: New favourite products in my make-up bag!Love, Annukka


Follow Life by vegan on facebook, instagram & bloglovin'.