A VEGAN PICNIC

A VEGAN PICNIC

Torstaina vietettiin vegaanipiknikiä – tällä kertaa tosin sisätiloissa rankkasateen vuoksi. Pöytä notkui herkullisista tarjoiluista ja iloinen puheensorina täytti tilan.
 

Olin kutsunut somessa aktiivisia vegaaneja koolle herkuttelemaan yhdessä sekä jakamaan ajatuksia veganismista ja sosiaalisesta mediasta. Onneksi ihana Viena tarjosi kauniin kotinsa käyttöömme, sillä Suomen kesä näytti taas parastaan ja vettä tuli taivaalta enemmän kuin tarpeeksi. Paikalle saapui huonosta säästä huolimatta yksitoista samanhenkistä naista, kaksi lasta ja koira, joten meininkiä riitti.
 

Ekokauppa Ekolo oli piknikimme yhteistyökumppani, joten saimme valita Ekolon valikoimista tuotteita piknikpöytään. Itse katoin pöytään erilaisia Violifen juustoja sekä Vianan savuleikkeleitä, jotka olivatkin herkullinen uusi tuttavuus! Muut olivat tuoneet tarjolle mm. perunasalaattia, erilaisia brownieita, kakkua, raparperi-crumblepaistosta, maapähkinävoi-taateleita, tuoretta ananasta, suklaata, karkkia... Voin kertoa, että nälkä ei ainakaan jäänyt!
 

Minnan  leipoma valkosuklaakakku oli yksi parhaista kakuista, joita olen maistanut! Ohje on kuulemma tulossa piakkoin Minnan blogiin.

Minnan leipoma valkosuklaakakku oli yksi parhaista kakuista, joita olen maistanut! Ohje on kuulemma tulossa piakkoin Minnan blogiin.

Nonniksen  tekemät snickers-palat olivat taivaallisia! Näitä leivon kyllä seuraaviin illanistujaisiin itsekin.

Nonniksen tekemät snickers-palat olivat taivaallisia! Näitä leivon kyllä seuraaviin illanistujaisiin itsekin.


Kiitos myös Wostokin ja Club Maten maahantuojalle, T:mi Tarquinialle virvokkeista! Saimme testailla jännittäviä Wostok ja Club Mate -limsoja, joista mm. päärynä-rosmariini- sekä männynneula-Wostokit olivat suosikkejani. Onneksi Wostokeja ja Club Mateja myydään nykyään useissa kahviloissa ja liikkeissä, joten näitä pääsee maistelemaan useamminkin.
 

Tubettava Emma teki hauskan vlogin piknikpäivästä – katso video  täältä  (piknik alkaa 13 min. kohdalta).

Tubettava Emma teki hauskan vlogin piknikpäivästä – katso video täältä (piknik alkaa 13 min. kohdalta).


Herkuttelun ohella oli ihanaa tutustua uusiin, samanhenkisiin tyyppeihin! Vaikka olimme monet eri-ikäisiä ja erilaisissa elämäntilanteissa, samanlainen elämänkatsomus ja kiinnostuksen kohteet yhdistivät, ja juttua olisi riittänyt vaikka kuinka pitkään. Onneksi tulemme varmasti tapaamaan uudelleenkin! 

Kiitos vielä Viena, Minni, Paju, Nina, Nonnis, Emma, Ona, Miia, Minna ja Tiina ihanasta illasta! 
 


English translation: I organized a vegan picnic last thursday for ten vegan girls that are active on social media. Even though the weather was horrible and we had to stay inside, we had so much fun! We ate yummy vegan food and talked about veganism and social media. I hope we meet again soon! Thanks girls!

 


Love, Annukka


Follow Life by vegan on facebook, instagram and bloglovin'.