APRIL FAVORITES

APRIL FAVORITES

Kuukauden suosikit -postaussarja kerää yhteen menneen kuukauden lempiasioita niin ruuan, kauneuden, sisustuksen kuin kulttuurin saralla. Tässä juttuja, joita fiilistelin huhtikuussa.

 

KUUKAUDEN KOSMETIIKKA

Vegaanisen, luonnollisen ja toimivan deodorantin löytäminen on kyllä melkoinen urakka. Kun toiselle toimii täydellisesti yksi tuote, on se toiselle aivan yhtä tyhjän kanssa. Mutta Schmidt'sin dödöistä olen kuullut lähes kaikilta vain ja ainoastaan hyvää! Dödöjä on sekä voidemaisina että stick-versioina, joista olen nyt testaillut tuoksutonta ja voidemaista versiota kohta parin kuukauden ajan. Alkuun tuntui, että joka toisena päivänä tuote toimi ja joka toisena ei, mutta nyt ahkeramman käytön jälkeen kainalot ovat pysyneet hajuttomina melkoisen hyvin. Sanoisin, että tämä on paras vegaaninen ja luonnollinen dödö, mitä olen testannut. Ainoa miinus on, että herkät kainaloni ärtyvät tästä välillä, varmaankin sisältämänsä ruokasoodan vuoksi. Mutta nyt Schmidt'siltä on näköjään tullut uutuutena myös soodaton versio – pitää testata sellaista seuraavaksi! Muita viime aikojen suosikkikosmetiikkatuotteita myös täällä ja täällä.

 

KUUKAUDEN ASUSTE

Olin kuolannut Vagabondin Casey-kenkien perään jo hyvän aikaa, mutta pettyneenä jättänyt klikkaamasta niitä ostoskoriin niiden sisältämän vuohennahan vuoksi. Mutta voi jumpe, kun tajusin, että sama malli löytyy myös Vagabondin Non-animal collectionista! Hain popot parisen viikkoa sitten kotiin, ja sen jälkeen on tehnyt mieli nukkuakin ne jalassa! Tosi hyvät jalkaan, ja materiaalit vaikuttavat laadukkailta ja kestäviltä. Olen niiin onnellinen, että isot lafkatkin alkavat pikkuhiljaa huomioimaan meitä vegaaneita sekä ympäristöä fiksummilla tuotteilla.

 

KUUKAUDEN MUSAT

Luukutin huhtikuussa Life by veganin morning playlistiä melko kiitettävästi – se sopii aamufiilistelyiden lisäksi loistavasti myös työpäivän aikana kuunneltavaksi. Lisäksi olen fiilistellyt Beyoncén Lemonadea, tietysti. Tuntuu, että levy on jakanut ihmisten mielipiteitä aika paljon. Itse fanitan hulluna – paitsi sitä yhtä kantrivibaista biisiä (Daddy Lessons)... Seuraavaksi pitää ottaa kunnolla haltuun uutuuslevyt Drakelta ja James Blakelta!

 

KUUKAUDEN RESEPTI

...on tietysti maapähkinä-tofu! Tähän mennessä blogini ehdottomasti luetuin postaus on ilmeisesti ilahduttanut teitäkin – palaute on lämmittänyt mieltä! On ollut ihana saada kuvia teidänkin versioistanne. Muita viime kuukauden suosikkeja olivat mm. diy-granola sekä Snickers-smoothie.

 

KUUKAUDEN KOTIJUTUT

Minusta on viimeisen vuoden aikana kuoriutunut melkoinen crazy plant lady! Olen aina rakastanut kasveja, mutta asuin pitkään pienessä yksiössä, jossa ei ollut liiemmin tilaa kasveille. Mutta nyt haluaisin täyttää nykyisen kotini kasveilla kunnon viidakoksi. Huhtikuussa kasvini ovat heränneet talviunilta. Ne ovat ottaneet hurjia kasvupyrähdyksiä ja kurkottelevat kohti valoa. Olen kasvatellut myös mm. avokadoa siemenestä, ja sen kasvamista on ollut superjänskää seurata, haha! Huonekasvien lisäksi rakastan ostaa tuoreita leikkokukkia kotiini. Visuaalisena ihmisenä saan leikkokukista selittämätöntä mielihyvää! 

 

Siinäpä ne – katsotaan mitä löytyy toukokuun suosikeista kuukauden päästä! Ja hei, ihanan aurinkoista äitienpäivää sekä nykyisille että tuleville äideille! Muistetaanhan juhlinnan lomassa allekirjoittaa myös kansalaisaloite uuden äitiyslain puolesta? 
 


On April I loved:

 

Love, Annukka

 

Follow Life by vegan on facebook, instagram and bloglovin'.