SPRING ESSENTIALS

SPRING ESSENTIALS

 

"I'm only wearing black until they make something darker" – sanonta, joka kuvailee hyvin pukeutumistyyliäni. Vaikka rakastankin värejä muiden päällä, en tunne itseäni värikkäissä vaatteissa kovin kotoisaksi – muutamia poikkeuksia lukuunottamatta.

Kuitenkin joka kevät se iskee: varovainen kiinnostus myös vaaleampia sävyjä kohtaan. Haaveilen mm. puhtaan valkoisista paidoista, vaaleasta denimistä ja hiekan sävyisestä, liehuvasta kevättakista. 

Minulle tärkeintä vaatteessa on sen materiaali: vegaanina en halua pukeutua nahkaan, silkkiin tai villaan, mutta matskun on oltava silti kestävää ja hyvälaatuista. Lisäksi vaatteen alkuperä kiinnostaa. Vaikka shoppailen silloin tällöin edelleen ketjuliikkeissä, yritän yhä enemmän suosia second handia sekä eettisiä vaatevalmistajia. Olen vihdoin oppinut sen, mitä olen jo vuosia yrittäyt opetella: ostamaan vähemmän ja panostamaan laatuun. 

Keräsin kollaasiin muutamia ihanuuksia, joita olen vilkuillut viime aikoina sillä silmällä. Matt & Natin reppu on supersuloinen, ja Jan 'n Junen paidassa on hauska avoin selkä. Kelpuuttaisin myös ilolla hieman vaaleamman sävyisen liehutakin kaappiini, sillä kaipaisin mustien liehukkeiden rinnalle myös raikkaamman vaihtoehdon. Tuo Never Fully Dressed'in takki on aika potentiaalinen vaihtoehto!

 

"I'm only wearing black until they make something darker" is my style motto. But still, every spring I get slightly interested of lighter colours as well.

What comes to clothing, the most important thing for me is the material of the garment. As a vegan I don't wear leather, silk or wool but that doesn't mean that I don't pay attention to a quality of the material. I think I've finally learned something I've tried to learn for years: to buy less but better quality.

Right now I'm dreaming of that super cute Matt & Nat backpack and that Jan 'n June shirt with a fun open back. Also I wouldn't mind to have a little lighter-toned duster in my closet. The one from Never Fully Dressed would be a great option!

 

Love, Annukka

 

Follow Life by vegan on Facebook and Instagram.