MORNING PLAYLIST

MORNING PLAYLIST

 

Yksi maailman parhaita asioita on hitaat ja rauhalliset aamut. Etenkin, kun valmistaa itselleen herkullisen soijalaten ja laittaa hyvää musiikkia soimaan taustalle.

Uskon, että päivästä ei voi tulla huono, jos sen aloittaa hyvällä musiikilla. Siksi halusin kuratoida teille soittolistan, jonka tahdissa valmistautua kiireettömästi uuteen päivään. Soittolistalta löytyy mukavan leppoisia biisejä artisteilta kuten Kindness ja Broderick Batts. Toivottavasti se saa päiväsi alkamaan mukavasti!

Ihanaa päivää kaikille!

 

One of the world's greatest thing are those slow and calm mornings. Especially when there's soy milk latte and good music on.

I think the day can't go wrong if you start it with a good music. That's why I wanted to share with you this playlist full of great songs from artists like Kindness and Broderick Batts. I hope these tunes will make your day start comfy!

Have a great day everyone! 

 

Love, Annukka

 

Follow Life by vegan on Facebook and Instagram.