5 COOL INSTAGRAMMERS

5 COOL INSTAGRAMMERS

Instagram on mahtava inspiraation lähde, jonka suosio ei näytä hiipuvan vuosia kestäneen hypetyksenkään jälkeen.
Valikoin loputtomasta kuvatulvasta muutaman suosikkini torstaitanne ilahduttamaan.

 

@VEGANAPRILFOOL

Tanskalainen Line Sangill stailaa ruokakuvansa niin suloisesti! Hänen tilinsä on täynnä toinen toistaan herkumpia ruokakuvia, joista saa inspiraatiota myös omaan keittiöön.

Danish Line Sangill styles her food photos in a very cute way! Her delicious food pics gives so much inspiration to your cookings. 

 

@TABEA.MATHERN

Tabea Mathern on mm. valokuvaaja ja stailaaja, jonka kuvat ovat söpöjä ja mielikuvituksellisia. Tabea valmisti, valokuvasi ja stailasi superhienon ruokajutun Chickpea Magazinen sivuille – pakko kokeilla noita reseptejä pian!

Tabea Mathern is a visual artist, photographer and stylist. Her photos are so cute and creative! Check out this food post that Tabea created for Chickpea Magazine – I have to try those recipes out asap!

 

@MYBERRYFOREST

Suomalainen Tiinatuuli on niin taitava reseptivelho, etten kestä! Miten joku voikin olla niin luova ja kekseliäs? En yhtään ihmettele, että hän voitti viime vuonna Finnish Smoothie Champion 2015 -ykköspalkinnon. Tsekkaa myös Tiinatuulin blogi.

Tiinatuuli is super talented recipe creator from Finland. I can't almost handle it how someone can be so creative! I'm not surprised that she even won Finnish Smoothie Champion 2015 price last year. Check out Tiinatuuli's blog as well.

 

@CHARLOTTELOVELY

Lontoolaisen stylisti Charlotte Loven hauskat ja kekseliäät kuvat erottuvat aina feedistäni ja jäänkin tuijottamaan niitä aina hassu hymy naamalla. Eli jos näet minut jossain tuijottamassa hymyillen luuriani, katson varmaan parhaillaan Charlotten kuvia!

London-based stylist Charlotte Love takes the funniest and most creative pictures! Her photos stands out from my Insta feed and makes me smile every time. So if you spot me somewhere looking at my phone with a smiley face, I'm probably just browsing Charlotte's pics!

 

@KICKIYANGZ

Kicki on saksalainen supercool internet-persoona, joka levittää tietysti myös veganismin ilosanomaa mm. hauskoilla Youtube-videoillaan. Myös hänen Instagraminsa on viihdyttävää katseltavaa!

Kicki is a german super cool internet person who also spreads the vegan message with her fun Youtube videos. Also her Instagram feed is very entertaining!