YUMMY SNICKERS SMOOTHIE

YUMMY SNICKERS SMOOTHIE

Smoothie, joka maistuu Snickers-patukalta, sisältää vain neljä raaka-ainetta ja on vieläpä terveellinen – kuulostaa utopistiselta, mutta totta se on!

 

Snickers-smoothien ohje on pyörinyt jo pitkään Instagramissa ja Facebookin vegaaniryhmissä, mutta halusin jakaa tämän reseptin silti, jos siellä on vielä joku, joka ei ole tätä helppoa herkkua maistanut. Määrät ovat suuntaa-antavia: säätele makeutta taateleilla ja lisää kaakaojauhetta, jos haluat smoothiesta suklaisempaa. Jälleen kerran rohkaisen käyttämään luovuuttasi!

 

 

SNICKERS-SMOOTHIE

yhdelle
 

1 banaani (mielellään pakastettu)

3 taatelia

1 rkl maapähkinävoita

1 rkl (raaka)kaakaojauhetta

vettä/kasvimaitoa


Laita ainekset blenderiin ja surauta sekaisin. Lisää nestettä, kunnes saat aikaan haluamasi koostumuksen. Koristele kaakaonibseillä tai rouhitulla tummalla suklaalla.

 

Herkullista viikonloppua kaikille! ♥

 

 

 

Smoothie that tastes like Snickers bar, contains only four ingredients and is healthy? Sounds too good to be true but here it is: yummy snickers smoothie! 

Again, these measurement are flexible, you don't have to be exact with them. You can control the sweetness with dates and make it more chocolaty by adding more cocoa powder. Be creative!

 

SNICKERS SMOOTHIE

one serving
 

1 banana (better if frozen)

3 dates

1 tbsp peanut butter

1 tbsp (raw) cocoa powder

water/plant milk

Add all the ingredient into a blender. Blend until smooth. Garnish with raw cocoa nibs or chopped dark chocolate. 

 

Have a delicious weekend everyone! ♥

 

Love, Annukka

 

Follow Life by vegan on facebook, instagram and bloglovin'.