A GREAT VEGAN MASCARA

A GREAT VEGAN MASCARA

Voiko olla ihastunut kosmetiikkabrändiin, jos on testannut vain yhtä tuotetta? Ei kai, mutta jonkinlaista innostunutta hykertelyä amerikkalainen Pacifica saa minussa aikaan! 
 


Pacifica on luonnollinen kosmetiikkabrändi, jonka kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia ja eläinkokeettomia (rekisteröity Petan listalle). Valikoimista löytyy niin värikosmetiikkaa, ihonhoitotuotteita kuin tuoksuja, kynttilöitä ja saippuoitakin. Lisäksi Pacifican pakkausmateriaalit ovat täysin kierrätettäviä. Kuulostaa melkoiselta myyntipuheelta, mutta mainittakoon, että kirjoitan merkistä omasta aloitteestani, eikä tuotetta ole sponsoroitu. :-) Olen vain superinnoissani, että on olemassa näin fiksuja brändejä!
 

Aloitin Pacificaan tutustumisen ripsiväristä, sillä merkin ripsarit tuntuvat keikkuvan usein vegaanisten ripsivärien top 10 -listoilla. Eikä suotta – ihastuin nimittäin Stellar Gaze -ripsariin heti ensivedoista lähtien! Kookosöljyä ja b-vitamiinia sisältävä ripsari lupaa pituutta ja volyymiä, ja onnistuu siinä oikein mainiosti. 
 


Harja on mielestäni juuri sopivan kokoinen, ja sillä saa helposti siistiä jälkeä. Ripsaria on helppo levittää, ja kerrostamalla saa aikaan juuri sopivan näyttävät räpsyt. Ainakaan minulla ripsari ei ole varissut päivän mittaan, ja se pysyy hyvin paikoillaan leviämättä, vaikka kyseessä ei ole vedenkestävä tuote. Silti väri lähtee helposti pois pelkällä vesipesulla. 


Kaiken kaikkiaan siis ihan todella lupaava vegaaninen ja luonnollinen tuote! Mitähän Pacifica-tuotetta sitä seuraavaksi testaisi? Liikaa ihanan kuuloisia vaihtoehtoja! 
 


Tässä vielä kuva havainnoillistamaan, miltä Stellar Gaze näyttää ripsissäni. Mielestäni ihan kelvot räpsyttimet ottaen huomioon hennot ja harvat ripseni! 
 

Mistä sitä sitten saa? Tilasin omani brittiläisestä Lucy Rose -nettikaupasta, mutta myös esimerkiksi iHerbistä löytyy. Lisäksi kotimaisesta Heluna Shopista löytyy Pacificalta mm. tuoksuja ja bb-voidetta, mutta valitettavasti ei ripsivärejä.


Mutta hei, ulkona vallitsevasta vesi-räntä-raesateesta huolimatta mahtavaa viikkoa kaikille! ♥


I think I have fallen in love with natural cosmetic brand Pacifica, even if I've tested only one product. But hey, it's 100% vegan, cruelty-free AND natural – what more could you wish for?

My first Pacifica product is this Stellar Gaze mascara which contains coconut oil and vitamin B. The mascara promises to give length and add volume – and I think it does what it promises. I have very thin lashes but this mascara gives them just right amount of strength.

Hmm, what Pacifica product I should test next? There's too many interesting options!

 

Love, Annukka

 

Follow Life by vegan on facebook, instagram and bloglovin'.