A NEW BEGINNING

A NEW BEGINNING

in english below

 

Hei ja tervetuloa Life by veganiin!

Sivusto julkaistiin eilen, ja voi jukra miten ihanasti se otettiinkaan vastaan! Vierailijoita oli paljon enemmän kuin osasin kuvitella, ja saamani palaute lämmitti kovasti mieltä. Siispä suuret kiitokset kaikille! Toivottavasti viihdytte Life by veganin parissa jatkossakin.

Täällä kirjoittelee Annukka, Life by veganin perustaja. Kirjoitan sivuston jutut suurimmaksi osaksi itse, mutta tulevaisuudessa ääneen pääsevät myös muut vegaanit haastatteluiden ja vieraskynä-tyyppisten juttujen muodossa. 

Olen jokin aika sitten Tampereelle muuttanut vegaani, jonka lempijuttuja ovat mm. kokkailu ja ruokastailaus, koirien rapsuttaminen, valokuvaaminen, kukkien ripottelu ympäri kotia, soittolistojen kokoaminen ja juhlien järjestäminen. Jotkut saattavat muistaa minut myös Lily.fissä pitämästäni musiikkiblogista – kiva jos jatkat lukemista myös LBV:n puolella! 

Life by veganin aiheina on vegaanisen elämän eri osa-alueet – onhan veganismi muutakin kuin ruokavalio. Täällä jutustellaan mm. sisustuksesta ja muotoilusta, eettisestä muodista, eläinkokeettomasta kauneudenhoidosta sekä kulttuurista ja taiteesta. Ja tietty myös siitä ruuastakin! 

Ja hei, kommenttiboksi on teidän leikkikenttänne. Olisi aivan huippua kuulla, keitä te olette ja mitä olette mieltä Life by veganista. Parannusehdotuksia, juttuvinkkejä ja muuta palautetta otetaan ilolla vastaan! Voit myös aina meilata lifebyvegan (at) gmail.com

Muistakaa seurata Life by vegania myös Bloglovin'issa, Facebookissa ja Instagramissa.

 

 

Hello and welcome to Life by vegan!

Life by vegan was finally launched yesterday, and what a day it was! There was so much more visitors that I could ever imagine and the feedback was so warming. So big thanks to everyone! 

So.. A little introduction. I am Annukka, the founder of Life by vegan. I am going to write most of the posts here by myself but there will be interviews and guest-writers as well in the future. So stay tuned for that!

I am Finnish vegan and I've moved recently to Tampere, Finland. I love to cook and do food styling, pet dogs, take photos, make flower still lifes, create playlists and arrange parties.

Here on Life by vegan we will discuss about different parts of vegan life such as ethical fashion, home interior and design, cruelty-free beauty care as well as culture and art. And of course about great vegan food!

The comment box is your playground. I'd love to know who you are and what do you think about this site! Also I'd appreciate some honest feedback if there's something to improve. You can contact me also by e-mail: lifebyvegan (at) gmail.com

Remember to follow Life by vegan on Bloglovin', Facebook and Instagram.

 

Love, Annukka