SUNDAY TOPICS

SUNDAY TOPICS

Tänään jaan kanssanne mielenkiintoista luettavaa ja katsottavaa, joten ota vielä toinen kuppi kahvia tai teetä, kaivaudu sohvalle mukavaan asentoon ja syvenny alla oleviin linkkeihin.
 

 • Runsas liikunta ja vegaaniruokavalio = mahdoton yhdistelmä? Ei suinkaan! Sen todistaa paljon liikkuva Peter Linden, jonka haastattelun voit lukea Kemikaalicocktailin sivuilta"Mistä sä sit saat proteiinia?" tuntuu taas yhä huvittavammalta kysymykseltä.
   
 • Eettisiä vaatevalmistajia on maailmalla jo ilahduttavan paljon, mutta niiden löytäminen internetin syövereistä voi olla hankalaa. Firmat ovat usein pieniä, eikä markkinointibudjetit vedä vertoja isoille ketjuliikkeille. Into mind -blogi on tehnyt ison palveluksen ja listannut 30 kiinnostavaa, eettistä muotibrändiä: 30 ethical fashion brands you need to know.  Valitettavasti kaikki listalla olevista brändeistä/tuotteista eivät ole vegaanisia.
   
 • Yhä useampi jättifirma on lanseerannut viime aikoina markkinoille vegaanisia tuotteita. Voima-lehden sivuilla on kiinnostavaa pohdintaa aiheesta: Eläinvapaa markkinatalous.
   
 • Vegaanit ja oikeastaan vähän kaikki muutkin odottavat tällä hetkellä malttamattomina nyhtökauran rantautumista kauppojen hyllyille. Huhujen mukaan se tapahtuu ihan näillä näppäimillä, jes! Imagen sivuilla on mielenkiintoinen juttu nyhtökauran tarinasta.
   
 • Ruotsalainen minimalisti ja vegaani, Jenny Mustard tekee mahtavaa työtä bloginsa ja videoidensa avulla. Hän kannustaa meitä elämään vegaanisesti, kuluttamaan järkevämmin, rakastamaan itseämme ja toisiamme sekä tekemään sitä, mitä rakastamme. Mahtava tyyppi siis! The Body image bledge on Jennyn mukaan ehkä hänen tärkein tekemänsä video, sillä sen aiheena on kehonkuva ja sen arvostaminen. Todella tärkeä aihe!

 

Rauhallista sunnuntaita!

 

 

Today I wanted to share with you some interesting topics to read and watch to. So go on and make yourself a nice cup of coffee or tea and dig into those links above. Unfortunately some of them are in Finnish only.

Have a lovely sunday!

 

Love, Annukka

 

Follow Life by vegan on bloglovin' / facebook / instagram