ARVONTA: SUKLAATA JA MESSULIPPUJA

ARVONTA: SUKLAATA JA MESSULIPPUJA

Nyt on luvassa blogini historian ensimmäinen arvonta! Jos siis suklaa ja I Love Me -messuliput kiinnostavat, niin keep on reading.

Halusimme järjestää blogini yhteistyökumppanin, Ekolon kanssa teille jotain piristystä syksyyn. Ja mikä piristäisikään enemmän kuin vegaaninen suklaa ja kiva tekeminen ystävän kanssa?

Arvon lukioideni kesken viisi messulippupakettia, jotka sisältävät kaksi lippua ensi viikonlopun I Love Me -messuille sekä valitsemaasi iChocin vegaanisuklaata. Sain itsekin testiin kyseisiä suklaita – juuri kun olin päättänyt, että nyt voisi keskittyä taas hetkeksi suklaan ja skumpan sijaan salaattiin. Mutta olihan sitä nyt pakko napsia muutama näitä kuvia ottaessa, hups!

Tykkään iChocin riisisuklaista mielettömästi. Juuri suklaa tuntui veganismia aloitellessa suurelta kompastuskiveltä, mutta löydettyäni iChocit en ole lehmänmaitosuklaita kaivannut. Lempimakuani on hankala päättää, mutta jos aivan pakko on valita, niin ehkäpä Super nut. Tai Choco cookie. Tai White nougat. Äh, liian vaikeaa päättää!

Mutta pidemmittä puheitta, mennään itse arvontaan. Arvostaisin ihan hirmuisesti, jos jaksaisitte rustata kisakommenttiinne myös postaustoiveita tai kehitysideoita blogiani ajatellen. Blogihommat ovat olleet ikävästi tauolla, kun päivätyö on vienyt suurimman osan ajastani, mutta ikävä blogiin on koko ajan suuri. Joten pidetään peukut pystyssä, että saisin priorisoitua enemmän aikaa rakkaalle blogille tulevaisuudessa.
 

Arvonta etenee seuraavasti: 

Kerro kommenttikentässä mikä iChoc-maku on lempparisi tai mitä haluaisit maistaa. Halutessasi voit antaa myös postaustoiveita ja kehitysideoita koskien blogiani. Vastaajien kesken arvon 5 messulippupakettia (yksi paketti sis. 2 messulippua sekä iChoc-suklaata valintasi mukaan. Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun yhteyden. Kommentointiaikaa on sunnuntaihin 16.10. klo 16 asti. Ilmoitan voittajille henkilökohtaisesti.

EDIT 16.10. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kommenteista! <3
 


Love, Annukka

Follow Life by vegan on FacebookInstagram and Bloglovin'.