TESTISSÄ OFRA COSMETICS

TESTISSÄ OFRA COSMETICS

Yhdysvaltalaisen meikkimerkin, OFRA Cosmeticsin tuotteita on ollut hankintalistallani jo hyvän aikaa. Meikkisarjan tuotteita on vilahdellut tiuhaan meikkigurujen Youtube-videoissa ja muualla somessa. 

Vaikka kyseessä on ammattilaisille suunnattu sarja, ovat merkin tuotteet silti suhteellisen edullisia. Mahtavinta tässä sarjassa on kuitenkin se, että sillä on sekä Petan että Leaping Bunnyn cruelty free -sertifikaatit ja ymmärtääkseni kaikki tuotteet ovat vegaanisia. 

Kuulostaa hyvältä, eikö? No mulla on ilouutisia niille, joilta uutinen on saattanut mennä ohi: OFRAa saa nyt myös Suomesta verkkokauppa Koreinasta! Laitoin pari tuotetta ennakkotilaukseen lähes heti lanseerauksesta kuultuani, ja paketti saapuikin perille viime viikolla.

Huulipunafriikkinä halusin tietenkin testata merkin kehuttuja Liquid Lipstick -nestemäisiä mattapunia. Valitsin sävyn Charmed, joka on väriltään suloinen murrettu roosa. Pidän väristä paljon, mutta sitäkin enemmän olen tyytyväinen punan koostumukseen ja pitkäkestoisuuteen! Puna pysyi paikallaan viikonloppuna koko kolmetuntisen gaalaillallisen ajan. Lisäksi puna on superhelppo levittää, eikä se kuivata huulia kuten usein mattapunat tekevät. 

Sen sijaan tilaamaani HD Volumizing Mascara -ripsiväriin petyin hiukan. Pidän ripsiväreissä siitä, että lopputulos on runsas, mustaakin mustempi ja että ripset pysyvät taivutettuina. OFRAn ripsari ei mielestäni tähän pystynyt. Ripsari on jotenkin turhan kosteaa, ja se sai ripseni suoristumaan heti. Aion kuitenkin jatkaa ripsarin käyttöä arkena ja odottaa sen "kuivahtamista", josko se paranisi vanhetessaan. 

Plussaa tulee kuitenkin kumisesta harjasta, joka tekee rispivärin levityksestä helppoa sekä minimalistisesta pakkauksestaan. Sanoisin, että OFRAn ripsiväri on peruskelpo vegaaninen ripsari niille, jotka kaipaavat mahdollisimman luonnollista ripsilookia.


Seuraavaksi haluan testata merkin highlightereita sekä muitakin värisävyjä mattapunista. Joko sä oot testannut OFRAa?